Over ons

Hoogwaardige, traditionele en gezonde culinaire keuzes

Bij Ekol-Excellent hebben we ons toegelegd op gezonde voeding en de productie van vegetarische producten. Onze visie is eenvoudig maar krachtig: we streven naar de productie van gezond en heerlijk eten zonder enige toevoeging van E-nummers, conserveringsmiddelen of smaakversterkers.

Bij Ekol-Excellent bieden we hoogwaardige producten die uw klanten als professionals kunnen waarderen. Onze selectie omvat verschillende, heerlijke falafel en smaakvolle groenteburgers, Dolma en risotto. Deze producten zijn afkomstig uit de rijke tradities van de Arabische, Turkse en Noord-Afrikaanse keukens en winnen snel terrein in Europese landen.

Geschikt voor diverse culinaire voorkeuren

Onze veelzijdige producten zijn eenvoudig te bereiden en geschikt voor diverse culinaire voorkeuren, verkrijgbaar in winkels, horeca en supermarkten, met ondersteuning voor nieuwe klanten en een garantie op smaak en kwaliteit.

Waarom kiest u voor ons?

Waarom zou u onze producten bij Ekol-bestellen? Wij bieden uitstekende service en onze producten zijn veelzijdig en eenvoudig te bereiden. Of u nu kiest voor een broodje, een complete schotel of een natuurlijk gerecht met sauzen, onze producten passen bij elke smaak en gelegenheid. U vindt onze producten in winkels, horecagelegenheden en supermarkten, maar wij zijn er ook voor groothandels en distributiebedrijven.

Als u voor de eerste keer bij ons bestelt, kunt u rekenen op onze ondersteuning met reclamematerialen en productinformatie. Bij Ekol-Excellent geven we u de garantie van absolute smaak en verkoopkwaliteit voor al onze producten.